Zo het is al weer even geleden. Ik moet al weer diep gravan om te bedenken wat we allemaal hebben gedaan. Vanuit epuwo zijn we naar de epupa falls gereden. De camp zat op het randje van de falls. Met als enige uitzondering het continu lawaai was het er adem benemend. We wilde de tweede nacht op de camping er naast gasn staan omdat we hadden gezien hoe de hond van het camp waar we waren met een stok gestraft werd voor het mogelijk aanvallen van een geit. helaas viel ons standpunt in duigen toen de camping er naast vol nleek te zijn. Een wandeling om de falls gaf elke tien meter een mooier uitzicht. in swartbooisdrift zouden we 2 nachten blijven maar we besloten direct door te gaan naar de Ruacana falls. Deze lagen niet veel verder en omdat ze droog stonden besloten we door te gaan naar Ondangwa. We hadden nu op eens 2 dagen over en besloten toch Etosha in te gaan. Het overvloedige wild wat we de vorige keer hadden gezien bleef een beetje uit. Wel een hop leeuwen en neushoorns dus we waren weer blij. en voor sommige in ons gezelschap een luipaard maar daar wil ik het het verder niet over hebben.
Op naar de caprivi! Onze eerste stop in de caprive was Ngepi camp. Hier hadden we de site naast, volgegens hun website, de meest gefotografeerde wc. De kings throne. het was ook echt een troon uit hout gesneden uitkijkend op de rivier. Daar naast was een badkamer waar annemieke net met boris in bad zat toen er een bootje voorbij kwam peddelen. De volgende dag op safari maar wel een beetje snel want we moesten hamburgers en patatjes eten op het kamp. Die avond werden we bezig gehouden door een olifant die aan de overkant van de rivier het hele bos leek af te breken en daarbij de longen uit zijn lijf schreeuwde.
via het interresante Mudumu np kwamen we in mamilli np. De wegen bleken veel beter dan de verschillende boeken ons deden geloven. Echter waren er nog maar een paar routes te berijden omdat de meeste opeens dor een diep stuk water waren verspert. de eeste dag moesten we bij een van de routes zelfs terug vanwegen een gigantische groep olifanten. vervolgen zten we op de terugweg nog even vast voor een kude van 300+ buffels. Na nog een bakje koffie en na een beetje aandringen van onze landcruiser konden we er uiteindelijk langs. terug naar Nsheshe camp waar onze vriendelijke gastheer Lenus de donky boiler had voorzien van 4 volledige bodem waardoor er eigenlijk alleen nog maar kokend water uit de kraan kwam. we waren hier de enige en in de stilte van de nacht luisterden we naar het plop concert van de kikkers.
Nu zitten we aan de zambezi in het noord oosten van de caprivi. over twee dagen gaan we de grens over naar Botswana.