De volgende ochtend waren er inderdaad olifanten, met een heel klein babytje. huug is ze een paar kilometer gevolgd en heeft mooie fotos. na de koffie tijd voor een stukje rijden langs de berg waar we staan. hugo wil langs de rivier, daar waar de meneer van de camping zei dat je met twee autos moest…ik veto de tocht aan het begin van het moeras waar de olifanten, ja die agressieve met baby, het liefst zitten. boos rijdt hugo door de rivier naar de camping. Daar komen we, natuurlijk, vreselijk vast te zittenin het hele diepe mulle zand. het rechter achterwiel zie je niet eens meer… Na 4 uur graven, stenen en stokken onder de wielen stoppen en hopen dat de olifanten wegblijven zijn we weer los en komen met veel bier bij naast het zwembad. boris speelt nog steeds dat zijn autootjes onder het zand zijn. de duplo poppetjes moeten steeds graven tot de auto weer terug is. de avonturen waren nu talrijk. bij Abaadi camp worden we in alle vroegte door 11 desert elephants van onze kampeerplaats verjaagd, mooie film! Ze zeggen dat ze zeldzaam zijn. duh ze zijn overal en nog capsones ook. De volgende dag op een weg met veel stenen en deuken in de weg onze eerste lekke band. helemaal aan flarden, hugo kon gelukkig goed stoppen . in het dorp waar we uitkwamen waren drie garages. die hadden met zijn allen precies 1 band die op onze auto paste. De stukgereden velg hebben ze een beetje bijgeschuurd. kan nog best vond de meneer. Dus nu hebben we een enorme modderband achterop zitten. tja we hebben weinig keus, zondero reserveband is gekkenwerk. inmiddels zitten we weer heerlijk te kamperen onder eindeloos veel sterren en een bijna volle maan. en de accu van de koelkast begeeft het ook. donaties zijn welkom.. morgen moeten we een heel eind omrijden om een pinmachine te vinden. Al ons cash geld zit in een dure band haha. morgen gaan we neushoorns zoeken we melden ons weer. doei, annemieke en geniet van de school vakantie daar!