Daar zijn we weer.De Fish River was prachtig. leuker dan de grand canyon omdat er lekker veel bochten in zitten. Er stroomt water doorheen zodat er veel groeit en bloeit. Er loopt een wandeling doorheen van een dag of 5, we hebben ons voorgenomen die over een jaarof 10 te gaan lopen als Boris 12″is. We reden natuurlijk het 4*4 track langs de canyon, en verloren een rubber van de schokbreker. gelukkig is ieder cafe in namibie een garage, en samen meteen lekkre lunch kregen we een zelf geknutseld nieuw rubber in de auto! De volgende dag reden we door naar Ai ais. het einde van de fish river canyon, mooi en als bonus zijn er hot springs waar we 2 dagen heerlijk in gezeten hebben. De reis richting Luderitz komt door heel mooi terrein en langs de oranje rivier. De camp die hugo had gevonden ligt in een andere weerzone, zodat we een middagje onder ons grondzeil hebben zitten schuilen met een groot vuur voor een beetje warmte. wel heel knus.
In Luderitz woei het heel hard en de camping is op een rotspunt. Dat leek ons niks dus zitten we nu al 3 nachtjes in een b en b.We zochten stenen, keken golven en pinguins en gingen naar een spookstad van de diamant zoek periode. nu hebben we alles weer ingepakt en boodschappen gedaan voor een week. morgen gaan we weer op pad. Door de Naukluft woestijn en naar de Sossusvlei. Hout en kolen genoeg en meel om zelf brood te maken. Dat kunnen ze hier niet. Het is al oud en droog voor je de winkel uit bent…We zullen nog wat fotos plaatsen vannavond.